Poutine Tapolan makkarasta

Tapola meets Poutine

Liha

Ranskalisia, ruskeaa kastiketta ja juustoa?   SLUUUUURPS!!

Se on lyhykäisyydessään poutinen perusrunko mitä voit muokata miten itse haluat. Tämä on täydellinen krapulamättö ainaisen pizzan sijasta tai kaveriporukalla syötäväksi esim. kisakatsomossa niin kuin Kanadassa on tapana tehdä.

Ja kyllä tämä on HYVÄÄ!!!

Ainekset:

Poutine Tapolan mustallamakkaralla

Ota juustot ja makkarat pöydälle kun rupeat tekemään annosta. Laita vesi ja liemikuutiot kattilaan ja kiehauta. Lisää maizenaa ensiksi 2 rkl ja anna liemen porista miedolla kasaan. Lisää maizenaa ennen perunoiden valmistumista tarpeen mukaan.

Kuumenna uuni 240 astetta. (ohje mtv.fi)

Pese perunat hyvin ja pilko ne suurinpiirtein saman kokoisiksi tikuiksi. Laita perunat kulhoon ja kaada päälle kuumaa vettä niin että peittyvät ja anna liota 10 min. Kaada vesi pois ja kuivaa perunat. Kuivaa kulho ja kaada perunat takaisin. Mausta oliiviöljyllä ja suolalla ja pippurilla.

Laita perunat pellille ja peitä foliolla. Paista uunissa 240 astetta 5 min ja ota folio pois ja paista vielä 15-20 min. Käännä pelti tarvittaessa jotta kypsyvät tasaisesti. Jos ei nappaa itse tehdä ranskalaisia, osta 1 kg valmiita ja kypsennä ohjeen mukaan.

Leikkaa mustasta makkarasta kiekkoja ja lämmitä pannulla.

Asettele valmiit perunat tarjoiluastialle, lisää päälle juusto naput ja kaada päälle kuumaa kastiketta. Asettele päällimmäiseksi makkarat, ruohosipulia ja sinapinsiemeniä.

Ainekset herkulliseen Poutineen
Itse tehdyt ranskalaiset Poutineen
Poutineen AitoCheddaria ja ruskeaa kastiketta
Tapolan mustamakkara

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä