Porsaanfilee käärittynä pekoniin täytteenä raparperi

Raparperilla täytetty ja pekoniin kääritty porsaan filee

Liha
  • Kokonainen possun file
  • 2 raparperi tankoa
  • 1 sipuli
  • Chilicheddar
  • 1 pkt pekonia

Pilko raparperi ja sipuli pieneksi ja laita öljyn kera pannulle hautumaan.

Ota pois kun raparperi on kypsää.

Laita kulhoon ja sekoita kourallinen chilicheddaria raparperi ja sipulin joukkoon.

Putsaa fileestä kalvot ja leikkaa T-viilto fileeseen. Varo puhkaisemasta filettä.

Tämän jälkeen taputtele lihanuijalla tasasemmaksi ja hiero raparperi tahna pintaan.

Pyörittele rullalle ja laita pekonit ympärille.

Sido paistinarulla.

Paista pannulla tai grillissä kunnon väri pintaan.

Lämmitä uuni 180C ja paista noin 20-25min tai sisälämpö noin 66C.

Tämän jälkeen kääri folioon ja anna levätä noin 10 min.

Leikkaa siivuiksi ja tarjoile vaikka uuni kukkakaalin kanssa.

Porsaanfilee käärittynä pekoniin täytteenä raparperi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä