Raikas ja herkullinen merirapupasta

Merirapupasta

Kala

Ainekset:

  • 200-300 g pastaa
  • 3 kpl merirapuja
  • n. 10 kpl tiikerikatkarapuja
  • 1 dl proseccoa
  • 1 kourallinen kirsikkatomaatteja
  • 1/3 punttia lehtipersiljaa
  • 1/2-1 tl chililastuja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • oliiviöljyä
  • suolaa
Merirapupastan ainekset

Laita reiluun kattilaan vesi ja 1 rkl suolaa kiehumaan pastaa varten. Lämmitä pannu keskiteholla ja lisää reilusti öljyä, chilit ja pilkottu valkosipuli.

Anna hautua noin 5 min.

Kuori katkaravut ja halkaise meriravut. Nosta levyn lämpöä. Lisää ravut pannulle ja sekoita ainekset keskenään. Paista hetki ja lisää halkaistut tomaatit ja viini. Ripottele persilja myös sekaan.

Keitä pastasta puolikypsää ja nostele ne rapujen joukkoon. Sekoita kaikki keskenään ja lisää tarvittaessa suolaa. Annostele pasta lautaselle ja nostele pastan päälle ravut ja tomaatit. Ja eikun nauttimaan raikkaasta ja herkullisesta merirapupastasta!

Laadukkaat kala- ja raputuotteet löydät Kalatukku Erikssonilta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä