Lohta ja pinaattipastaa

Lohta ja pinaattipastaa

Kala
Liha

Ainekset:

  • 400 g lohta
  • 400 g pastaa
  • 1 l maitoa
  • 1 pkt aito cheddar
  • 100 g pinaattia
  • 1/2 pkt pekonia
  • 1 sipuli
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 sitruuna
  • suolaa
  • pippuria

Pinaattipastan valmistaminen

Kuori sipuli, halkaise ja leikkaa niistä ohuita siivuja. Leikkaa puoli pakettia pekonia pieniksi siivuiksi sekä raasta juusto. Leikkaa kalasta reilun sentin siivuja.

Ruskista pekoni kasarissa. Laske lämpöä ja lisää sipulit ja kypsennä niitä noin 5 min kuitenkaan ruskistamatta niitä. Lisää pinaatit ja hämmennä kunnes ovat menneet kasaan. Lisää maito, suola ja pippuri, sekoita ja lisää pasta.

Kiehauta ja anna porista miedolla kunnes pasta melkein kypsää. Lisää joukkoon juusto ja sekoittele kunnes sulanut sekaan. Laske lämpö minimiin ja purista puolikkaan sitruunan mehu ja lisää 1 rkl kapriksia sekaan.

Lohen valmistaminen pastan kaveriksi

Kuumenna pinnoitettu pannu ja paista kalasiivuja kuumalla pannulla vajaa minuutti per puoli ja nosta lautaselle. Poista nahka. Purista toisesta sitruunan puolikkaasta kalojen päälle mehua ja ripottele suolaa.

Laita lautaselle annos pastaa ja kalasiivut päälle. Eikun syömään!

Pinaattipastan ainekset
Pekoni ja sipuli pinaattipastaan
Pinaattipastan pinaatit
Pastan valmistaminen herkullisen kastikkeen seassa
Pinaattipastan kastike
AitoCheddar juusto pastassa
Kaprikset pinaattipastassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä