Lihaisa makkarapasta

Liha

Ainekset:

  • 1 pkt lammasmakkaraa (tai jotain muuta lihaisaa makkaraa)
  • 1 pkt tuorepastaa
  • 1/2 punttia rosmariinia
  • 50 g voita
  • parmesania

Jauha makkaroista pientä murua silppurilla tai veitsellä ja laita pannulle ruskistumaan.

Laita voi pieneen kattilaan ja mukaan puolet rosmariininoksista. Sulata voi keskiteholla, varo polttamasta.

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan, kun pasta on melkein kypsää eli hetkessä niin lisää ne pannulle makkaramurun sekaan. Lisää mukaan hieman keitinlientä, sekoita kaikki hyvin keskenään.

Annostele lautaselle pastaa ja lisää päälle rosmariinivoita, muutama rosmariinin lehti sekä parmesaania.

Makkarapastan makkarat

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä